Over mij

Hé, Stefan hier! Ik heet je welkom op mijn site, hier vertel ik je graag iets meer over mijzelf en mijn bedrijf Musthave Webdesign.

Stefan Wentink

Van jongs af aan was ik graag bezig met ontwerpen en maken van nieuwe dingen, dus een studie Industrieel Ontwerpen was mij op het lijf geschreven. Sinds 2017 studeer ik aan de Universiteit Twente in Enschede.

Tijdens mijn bachelor werd de basis voor strategisch ontwerp gelegd. Dat houdt in; Niet zomaar wat proberen, maar gericht te werk gaan en op zoek gaan naar oplossingen. Tijdens mijn master Management of Product Development ben ik mij nog verder gaan verdiepen in het product-ontwikkelingsproces, met in het bijzonder voor digitale producten.

Naast een hele hoop hobby’s als sport, en een passie voor koffie kan ik ook zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Lekker cliché, maar met veel plezier en enthousiasme werk ik al ruim 1,5 jaar op projectbasis voor allerlei verschillende klanten. Iedere keer weer een geweldige uitdaging!

Doordat ik met Musthave Webdesign ben gestart tijdens mijn studie heb ik me op veel verschillende vlakken kunnen ontwikkelen en blijf ik altijd nieuwsgierig naar de nieuwste en slimste manieren om websites te ontwikkelen en slimmer te werken.

Met een ondernemende vriendin in de marketing ervaarde ik vaak frustratie van niet optimaal werkende websites van klanten. Dit was voor mij het bewijs dat een professionele en goed werkende website essentieel is! Hierdoor besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Zo ontstond Musthave Webdesign en gaan wij tegenwoordig ook als zakenpartners door het leven.

Meer weten over de samenwerking tussen Musthave Marketing & Musthave Webdesign? Lees er hier meer over!

Lees het hele verhaal

Welke vragen krijg ik vaak?

Veelgestelde vragen

Musthave Webdesign ontwerpt precies naar de opvallend design dat een verpletterende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. We ontwikkelen unieke vormgeving, websites en webshops die ervoor zorgen dat jouw organisatie binnen no-time haar doel bereikt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waar werk ik mee?

Software

Ik werk graag met de nieuwste en beste software om kwalitatieve websites te leveren en behouden voor mijn klanten. 

Ontwerpen
Het ontwerpen begint vaak ‘on scratch’, met pen en papier. Dit is voor mij de snelste manier om mijn ideeën te visualiseren. Daarna werk ik graag met de programma’s van Adobe om deze ideeën digitaal te maken.

Bouwen:
Als de grote lijnen van het ontwerp eenmaal staan begint het bouwen van de website. Dit doe ik met het CMS WordPress, waarmee wereldwijd ongeveer 40% van alle websites in gebouwd worden. Ook gebruik ik Elementor Pro als tool om up-to-date websites van hoge kwaliteit te produceren.

Publiceren:
Na publicatie regel ik de integratie met Google Analytics en Google Business. Naast een professionele website is het namelijk ook belangrijk om op een professionele wijze in zoekmachines gevonden te worden. Ik help je graag bij het aanmaken van je eigen Google Business account om zo nog meer nieuwe websitebezoekers te krijgen!

Alles onder één dak​!

Krachten bundelen: Webdesign X Marketing

Marketing en webdesign gaan enorm goed samen. In principe is elke website een digitaal visitekaartje, het is dan ook van groot belang dat de website nauw samenhangt met marketing activiteiten. Babette heeft in 2018 haar eigen bedrijf Musthave Marketing opgericht. Hiermee haalt zij nieuwe leads binnen voor haar klanten. Het eindstation van social media marketing is vaak de bedrijfswebsite, waar bezoekers vervolgens iets gaan bestellen, reserveren of zich ergens voor aanmelden (denk aan een nieuwsbrief bijvoorbeeld). 

Hier kon ik mijn steentje bijdragen met mijn ervaring als webdesigner. Ik had destijds namelijk al wat persoonlijke projecten afgerond en een aantal websites voor vrienden en familie gemaakt. Gaandeweg werd mijn werk steeds professioneler en werd het tijd om Musthave Webdesign te registreren bij de kamer van koophandel.

Inmiddels hebben we samen meerdere projecten afgerond, waar Babette zich focust op de content en marketing, focus ik mij op het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Samen vormen we een hecht team, dat is ook precies het voordeel voor jou: bij ons heb je maar één contactpersoon. Daardoor blijft de communicatie laagdrempelig en vlot, want daar houden we van!

Wil je nog meer weten over onze samenwerking? Babette schreef er deze blog over.