Diensten

Musthave Webdesign is gespecialiseerd in de ontwikkeling van WordPress websites. Dit omvat het hele proces van strategie tot ontwikkeling, en van publicatie tot onderhoud. Onderstaand worden alle diensten omschreven.

Strategie

Een goedwerkende website is meer dan een digitaal visite kaartje. Tijdens de strategische sessies voorafgaand het website ontwikkelingsproces komen we er samen achter wat de doelen zijn van jouw bedrijf en hoe jouw website hier aan zal bijdragen. Door vantevoren een heldere visie en strategie op te stellen kan er nog veel meer uit jouw website gehaald worden.

Ontwerp

De uitstraling van jouw merk en product zijn van groot belang bij jouw doelgroep. De online wereld kan erg competitief zijn, daarom maakt goed en herkenbaar ontwerp het verschil. Musthave Webdesign zorgt er voor dat het jouw website vertrouwd aanvoelt door uniek design, helemaal afgesteld op jouw huisstijl. Heb je nog geen concrete huisstijl? Musthave Webdesign helpt je graag!

Ontwikkeling

Bij Musthave Webdesign word je volledig ontzorgd. Ik regel het gehele ontwikkelings process, dit scheelt jou enorm veel werk. Van het claimen van een domeinnaam tot het zoeken van geschikte hosting. Naast het ontwikkelen en publiceren van jouw website zorgt Musthave Webdesign ook voor het benodigde onderhoud. Zo blijft jouw website veilig, spam-vrij en goed presteren.

Analyse

Heb je al een bestaande WordPress website maar werkt deze niet goed (meer) of vind je deze bijvoorbeeld te traag of gedateerd? Musthave Webdesign weet door middel van relatief kleine wijzigingen jouw website weer als nieuw te laten lijken! Door de website analyse in te vullen krijg je gratis advies over het verbeteren van de website op verschillende vlakken, van vindbaarheid in Google, pagina-snelheid tot gebruiksvriendelijkheid!

Onderhoud

Een website is onderhevig aan onderhoud. Zo bestaat een website vaak uit verschillende plug-ins en software integraties welke vaak geupdate moeten worden. Gebeurt dit niet dan kan een website trager worden, dalen in Google, of zelfs helemaal uit de lucht gaan. Dit is natuurlijk zonde, daarom zorgt Musthave Webdesign er met het onderhoudspakket voor dat jij hier zelf geen omkijken meer naar hebt en je website optimaalt blijft werken.

Marketing

Naast het hebben van een website is het van groot belang om gevonden te worden. Dit kan doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO) maar ook door goed in beeld te zijn op sociale media. Door de nauwe samenwerking met Musthave Marketing kunnen wij het hele pakket aanbieden. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het schrijven van teksten of vindbaar zijn op social media. Benader een van ons voor een uitgebreid vrijblijvend gesprek waar wij jouw wensen omzetten naar realiteit.

Doe de gratis website analyse!